Ουρανοί Αυτοκινήτων

 

από 110€

 
 
 
Είναι σύνηθες στην χώρα μας, να παρατηρούμε πολλές φορές τον ουρανό του αυτοκίνητου μας να έχει "φουσκώσει" σε κάποια σημεία και σιγά σιγά να ξεκολλάει. Iδιαίτερα με τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τους θερινούς μήνες ή ακόμη και τους χειμερινούς από την υγρασία. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων ασχέτως μάρκας ή χρονολογίας.

Το κατάστημα TASOULIS στην Αργυρούπολη & το νέο μας στην Καλλιθέα, είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι απλή και κυρίως οικονομική, αφού μπορείτε να φτιάξετε τον ουρανό του αυτοκινήτου σας από 110€. Κλείνετε το ραντεβού σας, παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητό σας και το παραδίδουμε έτοιμο και με γραπτή 5έτη εγγύηση εφ όρου ζωής και αυθημερόν παράδοση, που δεν καλύπτει μόνο τον βιολογικό καθαρισμό.

Ο ουρανός αφαιρείται εξ' ολοκλήρου από το όχημά σας, τρίβεται, καθαρίζεται και αφού περαστεί το πρώτο στρώμα, "αστάρωμα", κατόπιν τοποθετείται το νέο ύφασμα. Αυτό μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα ή υφή διαλέξετε, ακόμη και ακριβώς το ίδιο με αυτό που φορούσε το αυτοκίνητό σας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε προσωπικά και να λύσουμε κάθε απορία σας.